Ontdek Kalmte

Ons Verhaal Over Revolutionair Slapen

Bij Zone7 geloven we dat een goede nachtrust essentieel is voor een gezond en gelukkig leven en een energieke dag. Daarom streven we ernaar om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden die bijdragen aan een diepe en comfortabele slaap.


Onze toewijding aan zowel comfort als duurzaamheid is wat ons onderscheidt. Onze matrassen en boxsprings worden met zorg geselecteerd op basis van de beste materialen en vakmanschap, zodat je kunt genieten van een optimale ondersteuning en rustgevend comfort.

Of je nu op zoek bent naar een matras dat perfect past bij jouw slaapgewoonten of een compleet nieuw bed om jouw slaapkamer om te toveren tot een oase van rust. Bij Zone7 vind je wat je zoekt. Ons team met jarenlange ervaring staat klaar om je te helpen bij het vinden van het ideale product dat voldoet aan jouw behoeften en voorkeuren.

Bij Zone7 streven we ernaar om jouw slaapervaring te transformeren en je te helpen elke dag uitgerust en verfrist te beginnen. Welkom bij Zone7, waar comfort, kwaliteit en duurzaamheid samenkomen voor een goede nachtrust en een betere wereld.

Onze Kern Waardes

Leidende waarden voor het streven naar een perfect Zone7 product

Kwaliteit

Enkel de best geselecteerde materialen van de beste waarden zorgen voor een ontspannen nachtrust.

Innovatie

Vernieuwing van materialen en processen die daadwerkelijk iets toevoegen gebruiken wij in de producten. Het combineren van deze criteria in één slaapsysteem maakt ons uniek.

Duurzaamheid

Door gebruik te maken van enkel de allerhoogste materialen die ook nog eens dicht bij te natuur staan, garanderen wij een lange levensduur.

Ervaar de slaap revolutie

Zet de eerste stap naar een verbeterde nachtrust met Zone7. Ongekend comfort, talloze mogelijkheden en enkel de allerbeste materialen in het vak.