Ervaar Comfort

Onze Slaap Oplossingen

Ervaar een nieuw niveau van rust met onze innovatieve slaap producten ontwikkeld voor ultiem relaxed comfort.

01

Premium Matrassen

Geniet van een luxueuze slaapervaring met onze premium matrassen gemaakt van hoogwaardige materialen en een geavanceerd ergonomisch ontwerp. Word elke ochtend verfrist en uitgerust wakker.

02

Boxspring

Verbeter uw slaapomgeving met een boxspring van Zone7. Persoonlijk gekozen ontwerpen, verschillende stoffen en hoofdborden. Het luxueuze ligcomfort is overigens helemaal naar eigen wens te combineren.

Talalay Topmatras Zone7
03

Topmatrassen

Ontwikkeld enkel met de best ademende en kwalitatief hoogwaardige materialen. Hierdoor is slijtage minimaal en is een lange levensduur gegarandeerd.

Waarom kiezen voor Zone7?

Ontdek de unieke voordelen van Zone7. Van vakmanschap tot deskundig advies, wij zijn toegewijd aan het verbeteren van uw slaapervaring.

Ultiem Comfort

Uw comfort is onze prioriteit. We zorgen ervoor dat alle producten vakkundig worden vervaardigd, zodat u verzekerd bent van een gezonde nachtrust. Zo kiest u tussen verschillende ondersteuningen in matras en topper.

Kwalitatief Vakmanschap

Vakmanschap staat hoog in het vaandel. Zo is de uitgekozen collectie te danken aan de producten die enkel met precisie, zorg en duurzaamheid worden gemaakt. Zo worden de allerbeste prestaties volbracht.

Ervaar de slaap revolutie

Zet de eerste stap naar een verbeterde nachtrust met Zone7. Ongekend comfort, talloze mogelijkheden en enkel de allerbeste materialen in het vak.